Euroweek

Euroweek er et netværk af europæiske gymnasier, som mødes en gang om året. Hvert gymnasium deltager med otte elever og to lærere, og møderne går på skift mellem de forskellige skoler. Kalundborg Gymnasium var vært for Euroweek i 2007 og har deltaget i projektet siden 1992. Euroweek 2020 skulle have været afholdt i England, men Euroweek blev desværre aflyst i både 2020 og 2021 pga. corona-virus. 
Heldigvis kan vi nu genoptage det internationale arbejde, og i september 2022 skal Kalundborg Gymnasium i samarbejde med Calmare Internationella Skola i Kalmar, Sverige være vært for Euroweek igen. I den forbindelse håber vi, at mange af vores elever og andre kontakter vil hjælpe med at indkvartere de i alt 160 gæste-elever fra EU og England. Årets Euroweek har sin egen hjemmeside, og man kan læse mere om muligheden for at blive værtsfamilie her.
Formålet med Euroweek er at møde unge fra andre europæiske lande og studere de kulturelle forskelle og ligheder i Europa. Et af de faste indslag er en “europabuffet”, hvor alle medbringer mad fra deres eget land.