Er du ny elev?

På Kalundborg Gymnasium tilbyder vi to ungdomsuddannelser: STX (den almene studentereksamen der tager 3 år) og HF (højere forberedelseseksamen der tager 2 år).

Fra 2017 er der også mulighed for at tage en 3-årig hf på Kalundborg Gymnasium for elever med særlige behov.

Begge uddannelser er studieforberedende og giver adgang til videregående uddannelser. De er også begge almendannende, dvs. at de giver værdifulde faglige og personlige kvalifikationer, som du har brug for, uanset hvad dit fremtidige arbejde bliver.

Klik på den uddannelse du ønsker at læse mere om i menuen eller på knapperne nedenfor og læs vores brochure om Kalundborg Gymnasium.

Hvis skoleåret er i gang og du går på en anden ungdomsuddannelse, men overvejer at blive optaget på Kalundborg Gymnasium og HF, skal du kontakte gymnasiets kontor. De kan sætte dig i kontakt med en studievejleder samt være med til at arrangere, at du kommer på prøve i to skoledage, før du beslutter dig for, om du ønsker at skifte uddannelse.

Den 24/1 2022 er der åbent hus for kommende elever og deres forældre. Der kommer mere information om arrangementet her på siden samt på gymnasiets Facebookside snarest.

Den 25/1 2021 var der virtuelt åbent hus på Kalundborg Gymnasium, med rundvisning på skolen. Du kan stadig se videoen fra sidste skoleårs åbent hus her: Velkommen til virtuelt Åbent Hus på Kalundborg Gymnasium.

Som elev på Kalundborg Gymnasium skal man medbringe computer til undervisningen hver dag. Computeren skal være i stand til at installere de nødvendige programmer. Både PC og Mac er velegnede.

Se denne film fra gymnasierne med stx og hf i Region Sjælland og glæd dig til gymnasiet!

(husk lyd)