Vil du være en del af et stort internationalt event? Vil have nye venner fra andre lande og få trænet dine fremmedsprog? Så har du nu chancen for at blive vært for en eller flere europæiske gymnasieelever i tre dage.

Klik her for at tilmelde dig som værtsfamilie

Corona-tallene falder, restriktionerne er ophævet, og Kalundborg Gymnasium genoptager det internationale arbejde med et kæmpe projekt: vi skal være vært for Euroweek 2022 til september!

Euroweek er et europæisk netværk af skoler, som har samarbejdet siden 1992 og på skift besøgt hinanden til et stort træf med 8 elever og 2 lærere fra hvert land. Et af de centrale elementer i Euroweek er at lære værtslandets kultur at kende, og derfor indkvarteres de deltagende elever hos lokale familier.

Den 21-24. september får Kalundborg Gymnasium besøg af gymnasieelever fra 20 andre europæiske lande, som skal indkvarteres privat på ”home-stay” hos danske familier. Vi håber derfor, at rigtig mange af vores elever/tidligere elever eller andre kontakter vil være med til at indkvartere vores gæster, så de kan få et indblik i livet i et dansk hjem. Det drejer sig kun om tre overnatninger, da vores gæster rejser videre til Sverige den 24. september.

Det foreløbige program lyder:

  • Onsdag den 21. september: gæsterne ankommer til Kalundborg Gymnasium i løbet af eftermiddagen/aftenen og bliver hentet af de danske værtsfamilier.
  • Torsdag den 22. september: de europæiske elever møder på gymnasiet kl. 8 og har aktiviteter på gymnasiet og i Kalundborg by til ca. kl. 19.
  • Fredag den 23. september: gæsterne møder på gymnasiet kl. 8 og har aktiviteter på skolen til ca. kl. 16. Aften sammen med værtsfamilierne.
  • Lørdag den 24. september: gæsterne møder på gymnasiet med bagage kl. 8 og tager på udflugt til København. Herefter kører de videre til Sverige, hvor resten af Euroweek vil foregå.

Du kan læse mere om Euroweek 2022 på euroweek.org og kontakte de danske arrangører på euroweek@kalgym.dk eller skrive en besked i Lectio til gruppen ”Euroweek styregruppe”.
Du kan tilmelde dig som værtsfamilie her: TILMELDING SOM VÆRTSFAMILIE TIL EUROWEEK 2022