Praktisk info:
Spilledage: torsdag d. 2/2 kl. 19.30, fredag d. 3/2 kl. 19.30 og lørdag d. 4/2 kl. 15.00
Billetter kan købes i døren. Pris: 50kr. (mobilepay)
Forestillingen varer ca. 2 timer inkl. pause


Så blev det endelig skolekomedie-tid igen på Kalundborg Gymnasium.

I de sidste fire måneder har Kalundborg Gymnasiums elever knoklet med at få stablet et brag af en forestilling på benene til jer. De har arbejdet sammen på tværs af alle årgange og begge vores uddannelser, og de har givet sig i kast med alt fra sang, skuespil, musik, scenografi, kostumer og PR.

I år kan du opleve forestillingen ”Life in Plastic”, som tager dig med en tur på gymnasiet, vel at mærke et fiktivt et af slagsen. Her vil du møde hovedpersonen Cady, der prøver at navigere i en verden fuld af kliker og uskrevne regler. Det er ikke altid lige nemt at finde et sted at passe ind.

Kom og oplev, hvad der sker, når en flok kreative og hårdtarbejdende gymnasieelever arbejder sammen om at skabe en fed teaterforestilling. Det kan kun blive magisk. Men en ting er helt sikker: Du vil blive forkælet med lækker popmusik, flot scenografi, seje kostumer og medrivende skuespil, når Kalundborg Gymnasiums elever tager dig med til et brag af en gymnasiefest. Det bliver en fest, du ikke vil gå glip af.

Vi glæder os til at se jer!